» » На яку зірку я схожий?

На яку зірку я схожий?

На яку зірку я схожий?

Напевно, кожна людина хотіла б знати, чи є він двійником якийсь знаменитості. Це захоплююче, дуже цікаво, та й упевненості в собі додає. В інтернеті існує безліч сервісів, які допоможуть вам відповісти на питання: "На яку зірку я схожа?". Більшість з них безкоштовні. Звичайно, повністю сказати вам, на яку зірку ви схожі, з точністю до сотої частки відсотка ніякої сервіс не зможе, так як порівняння відбувається в автоматичному режимі. Але загальну схожість такі сервіси все-таки виявляють, особливо якщо ви завантажуєте хорошу, чітку фотографію.

Пошукові системи

  • Один з найпопулярніших сайтів для того, щоб знайти, на яку зірку ти схожий, це "Розпізнавання облич MyHeritage.com - знайдіть в собі знаменитість". Перейшовши за цим посиланням, необхідно у вікні завантажити найбільш чітку і красиву фотографію в анфас. Кілька секунд буде відбуватися порівняння з фотографіями зірок, і в підсумку ви отримаєте декілька варіантів своєї схожості з відомими людьми. При цьому рівень вашої схожості виражається у відсотках . на цьому сайті також можна зробити колаж, щоб похвалитися перед друзями або просто залишити на пам`ять.
  • Ще один, менш популярний, але не менш цікавий і яскравий сайт - це ANALOGIA: Star Estimator - Submit a photo. На ньому зберігається величезна база даних з фотографіями знаменитостей. Порівняння відбувається також в автоматичному режимі, по окремих частинах особи. Наприклад, порівнюється розташування очей, висота чола, лінія губ, вилиці і т.д. Після дослідження всіх цих показників виводиться список знаменитостей, дивлячись на яких можна зрозуміти: "З ким я схожа з зірок". Цей список ранжируется від найменшого збіги до самого більшого. Пошук збігів на цьому сайті затягує, але цікаво те, що скільки б разів ви не завантажували свою фотографію, результат не змінюється, що може говорити про точність даного сервісу.


Обидва вищевикладених сайту створені виключно для розваги, і на обох ресурсах величезна база фотографій відомих політиків, зірок шоу-бізнесу, спортсменів і бізнесменів. Щоб насправді дізнатися, на кого ви схожі з відомих особистостей, потрібно підходити до цього серйозно і звертатися до професіоналів. Але все одно, посміятися з друзями і порадіти не зовсім об`єктивним, зате приємних результатів теж все ми маємо право завдяки вищевикладеним посиланнях.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!