» » » Як вибрати penny board?

Як вибрати penny board?

Як вибрати Penny Board?

Вперше Пенні Борд був випущений в Австралії. Барвисті родичі знаменитих скейтборду з`явилися завдяки ідеї Бена Маккея. Натхненний скейтами 70-х рр., Бен вирішив створити подібні дошки з пластику, що привертають увагу палітрою кольорів, малюнками і візерунками на деці.

Технічні характеристики

Дошка входить в категорію круїзних лонгбордах, призначених для пересування по вулицях міста і паркових доріжках. Пенні відрізняються високою якістю збірки і оригінальним дизайном. Вони менше класичних скейтборду, що виражено в розмірах деки і, отже, підвісок.

Габарити дощок

Вибір габаритів невеликий, є всього два види моделей: з декою шириною 22 дюйма і 3, 1 дюйм - кожна підвіска, а також з 27-дюймовою декою, де підвіски по 4 дюйма. Новачкам, щільним людям, у яких нога великого розміру, і для поїздок на довгі дистанції краще вибирати Пенні 27. Така дека дозволяє легше тримати баланс, ступня майже повністю вміщується на поверхні дошки, підвищуючи стійкість на поворотах. А якщо Ви вже майстер трюків і хочете підвищувати свій рівень в цій справі, то сміливо купуйте маневрений 22-дюймовий Пенні.

Особливості коліс для Penny

Діаметр коліс, якими оснащені всі Пенні, становить 59 мм. Параметр жорсткості (78 А) говорить про те, що колеса м`які і підходять для будь-якого, навіть зовсім неважливого покриття. У комплектацію входять підшипники ABEC 7, при бажанні їх легко можна замінити на моделі вищого рангу.

Дизайн



Якщо Ви визначилися з розміром дошки, залишається лише вибрати оформлення на свій смак. Асортимент рясніє різноманітними квітами і стилями. Поряд з однотонними Пенні, є яскраві концептуальні варіанти забарвлень, підлеглих конкретній темі: космос, вінтаж, мода 70-х, етнічні мотиви, стиль хіпі і т.д. Якщо плануєте кататися ввечері, то є сенс придбати Пенні з неоновими малюнками, які будуть ефектно світитися в темряві і послужать Вашу безпеку, оберігаючи від зіткнення з-за поганої видимості dашей фігури попутниками.

Гарантія якості

Справжні Penny виготовляють відповідно до європейських стандартів. Пластик, з якого зроблені деки, австралійські виробники піддають спеціальній обробці. Ноги надійно зафіксовані за рахунок шорсткою поверхні дошки. Крім того, продаються додаткові наждакові покриття для Пенні Борда.

Сучасні Пенні відмінно справляються з сильними навантаженнями, стійкі до впливу сонячних променів і вологи, не ламаються при падіннях завдяки своїй міцності. Тому насолоджуватися катанням можна в різних умовах і при будь-якій погоді.

Кататися на лонгбордах захоплююче і приємно, до того ж корисно для здоров`я. У порівнянні з роликами, самокатами і велосипедами Penny Board мають одна явна перевага: компактність і невелику вагу. Їх легко можна взяти з собою в подорож або прибрати в сумку, якщо раптом захочеться прогулятися пішки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!