Як прибрати шлунок?

Як прибрати шлунок?

Останнім часом все частіше ставлять запитання типу "Що робити з« випирає »шлунком?". Випирає шлунок - це причина неправильного харчування і способу життя в цілому. Давайте докладніше розбиратися в цьому питанні.

Звідки взявся пивний живіт

Якщо розглядати з фізіологічної точки зору, то виглядає все таким чином. Від переїдання шлунок розтягується в кілька разів від свого початкового розміру і починає тиснути на кишечник. Забитий кишечник, який, до того ж, обтяжений наявністю вісцерального (внутрішнього) жиру, починає випинатися назовні. В результаті виходить класичний пивний животик, від якого мріє позбутися половина людства. І все-таки, як прибрати шлунок?

Неправильний спосіб життя



Зазвичай розтягнутий від їжі шлунок свідчить про те, що людина була деякий час голодний, а коли «дорвався» до їжі, то під впливом інстинкту самозбереження перестав слідувати інстинкту норми. Важливу роль має звичка багато і смачно їсти. Вона стимулюється хімічним складом їжі, яку ми купуємо, і оточуючим нас суспільством, що підтримує цю звичку. Сучасне життя середньостатистичної людини проходить в умовах постійного стану підвищеного стресу. Емоційні напруги відображаються в надлишку на рефлекторних напружених в тілі. Це сприяє викиду шлункового соку, який стимулює голод навіть тоді, коли людині не потрібна їжа.

Як говорили древні, щоб прибрати хвороба, досить дізнатися її причини, і зцілення відбудеться само собою. Якщо уважно подивитися на свій спосіб життя, то відповідь на питання про те, як прибрати шлунок, вже не буде вас турбувати. Захочеться відразу зайнятися собою, своїм харчуванням і заглянути в який-небудь спортивно-оздоровчий клуб.

рекомендації

  1. Мінімізуйте в їжі швидкі вуглеводи:
  2. Столовий цукор;
  3. Кондитерські вироби (цукерки, торти, печиво, кекси, тістечка і т.д.);
  4. Варення і повидло;
  5. Солодкі напої.
  6. Займайтеся спортом.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!