» » » Чим гарний дизель?

Чим гарний дизель?

Чим гарний дизель?

Вибираючи серед двигунів внутрішнього згоряння, свою перевагу можна віддати дизельному двигуну, оскільки у нього перед іншими двигунами є ряд незаперечних переваг. Отже, чим гарний дизель?

Низька витрата палива

Він витрачає набагато менше палива, ніж двигун бензиновий, який виконує ту ж саму роботу. Бензиновий двигун ефективний на 25%, в той час як двигуни дизельні можуть перетворювати понад тридцять відсотків енергії з паливної в механічну.

висока надійність

У дизельного двигуна немає електричної високовольтної системи запалення. Це говорить про високу надійність, а також легкої адаптації для того, щоб навколишнє середовище можна було заглушити. Відсутність проводів свічки запалювання, котушок і всього іншого дозволяє усунути джерело емісії радіочастоти, яка цілком може втрутитися як в обладнання навігації, так і комунікації.

Довговічність і безпеку

Чим гарний дизель ще? Життя його довше в два рази, ніж життя двигуна бензинового. Це пов`язано з тим, що у дизеля властивості змащування краще, ніж у бензину. Крім цього, дизель набагато безпечніший, ніж бензин. Припустимо, дизельне паливо горить на відкритому майданчику, при цьому використовується гніт. Незважаючи на це ніякого вибуху не буде, і вогненебезпечної пара також не випущено. У пара дизеля низький тиск - в морських заявах це особливо вигідно, де специфічною небезпекою є накопичення вибухових сумішей.

Крім того, дизель виробляє набагато менше високої температури в охолодженні і вихлопі. Тому дизельні двигуни активно використовуються в підземних шахтах, де вміст чадного газу вихлопу повинен бути мінімальний. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!