» » » Який бензин краще 92 або 95?

Який бензин краще 92 або 95?

Який бензин краще 92 або 95?

Кожен автолюбитель знає, що його автомобіль, перш за все, потребує хорошого паливі. Як визначити, яке паливо підійде саме вашому авто? У чому різниця між 92 бензином і 95? Сьогодні, спробуємо відповісти на ці питання і розібратися, який бензин краще, 92 або 95, для вашого автомобіля.

Бензин 92 і 95: порівняння

Давайте звернемося до того, що говорять самі автолюбителі на різних форумах про те, який бензин краще: 92 чи 95.

Деякі водії говорять про те, що немає ніякої різниці між 92 і 95 бензином. Двигун буде працювати однаково. Однак, з достовірних джерел відомо, що 92 бензин більше забруднює систему двигуна, а особливо свічки запалювання.

Незважаючи на це, більшість російських автолюбителів радять заливати 92 бензин. З чим це пов`язано? Справа в тому, що на багатьох російських нафтопереробних заводах немає технологій і обладнання, які здатні створювати якісний бензин 95-А. Тому для створення 95 бензину використовують спеціалізовані присадки, які містяться у великій кількості в складі бензину. Чим більше присадок і чим менше чистого бензину, тим гірший вплив отримує двигун і все системи автомашини. Добре вироблений, чистий 92 бензин, набагато краще підійде для машини. Є деякі заводи в Росії, які випускають якісний бензин аж до 98.

Багато водіїв радять дізнатися інформацію про заправках у вашому місті, щоб дізнатися який бензин краще заливати. Дізнайтеся, де вони купують бензин і хто виробник, а також, якої якості цей бензин. Розвідавши таку інформацію, ви уникнете проблем з двигунів в результаті роботи на неякісному паливі.



Як хорошої марки бензину виділяють бензин фірми Лукойл. Марки 92-екто і 95-екто відомі як дуже якісний продукт у порівнянні з іншими. Невеликий витрата і мінімальний вплив на свічки запалювання - це головні переваги марки.

Багато водіїв заявляють, що навіть турбовані системи двигунів спокійно ставляться і до 92, і до 95 бензину. Однак, фахівці радять заливати 95 бензин для двигунів з додатковими пристроями. Тобто вирішуючи, який бензин краще (92 або 95) для турбованих двигунів, зупиняйте вибір на 95.

Не варто також забувати і про те, що ціна 92 бензину нижче ніж 95. Якщо ви економний людина і точно знаєте, що на вашій заправці заливають хороший 92 бензин, тоді можете сміливо заправлятися 92. "Навіщо переплачувати, коли немає ніякої різниці ?!" - Кажуть досвідчені автолюбителі.

Ось ще одне правило водія, який піклуватися про своє авто і прагне знати, який бензин краще. Багато радять користуватися в місті перевіреними азс і заливати 92 бензин. На трасах заправки можуть бути різні, відповідно, щоб не ризикувати, водії радять заливати 95 бензин. Вельми правильна стратегія поведінки, як здається багатьом автолюбителям.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!