» » » Які предмети здавати на психолога?

Які предмети здавати на психолога?

Які предмети здавати на психолога?

Прийшов час вибирати свій шлях. Він не легкий і тернистий, і не завжди успіх обраного шляху залежить від нас. Хтось вирішує стати бухгалтером, тому що багато платять, хтось юристом. Але все ж, слід приймати рішення, грунтуючись на бажаннях своєї душі, аналізі власних схильностей і талантів.

Хто такий психолог

Сьогодні, розповімо вам про доброзичливу і потрібної професії психолога. Психолог займається різними видами діяльності: від особистих консультацій пацієнтів з питань психологічних переживань і проблем, до підбору персоналу. Ця професія досить цікава, тому що дозволяє не тільки допомагати людям, але і знаходити щось нове для себе, розвиватися.

У Росії професія психолог зараз користується найбільшим попитом у сфері освіти. Педагог-психолог є майже в кожній школі. Зарплата, правда, поки залишає бажати кращого. Але поступово набирають популярність в нашій країні і індивідуальні психологічні консультації, які, звичайно ж, оплачуються вище, ніж робота в госучреждженіях.

Психолог обов`язково повинен володіти такими якостями як: вміння слухати, виокремлювати головне, аналізувати, знаходити причинно-наслідкові зв`язки. Найбільше професія психолога підійде людям зі складом розуму середнім між гуманітарним і математичним.

Що потрібно знати



Для початку вам слід визначитися, в який університет ви хочете піти вчитися, а потім вивчити всю інформацію про нього. Які предмети здавати на психолога, я вам зараз розповім.

Якщо ви тільки закінчуєте школу, то вам потрібно здати ЄДІ. Це єдиний державний іспит. Як правило, учні вибирають предмети, які знадобляться їм під час вступу. На психолога вам обов`язково потрібно здавати:

  • російська мова,
  • математику,
  • профілюючий предмет - біологію.

Хоча в різних університетах вступні іспити можуть дещо відрізнятися. Десь, наприклад, вимагають ще суспільствознавство, десь ні. Краще, якщо ви поїдьте або зателефонуйте в обраний вами вуз. Не виключено, що вам доведеться проходити ще й додаткові випробування у вигляді твори, диктанту та і.п.

Якщо ви закінчили школу кілька років тому, то вам так само треба здати ЄДІ. Причому потурбуватися цим треба заздалегідь, щоб до початку вступної кампанії у вищих навчальних закладах сертифікат ЗНО був у вас на руках.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!