Де скачати віруси?

Де скачати віруси?

Перегляд веб-сторінок сьогодні став для багатьох звичною справою. Майже що всі сучасні пристрої мають доступ до мережі. Це дуже зручно. Але за зручність доводиться платити. Всі користувачі Інтернету знають про шкідливий програмному забезпеченні. Деякі навіть уявляють собі, як воно працює, і можуть писати прості віруси.

Кому потрібно шкідливе програмне забезпечення? Зломщики - люди, які завдають шкоди системі, крадуть інформацію: файли, паролі і т. Д. Теоретично, до будь-яких даних можна отримати доступ, тому що ідеального захисту не існує. Нерідко для несанкціонованого доступу до комп`ютера використовується шкідливе програмне забезпечення. Зломщики точно знають, де скачати вірус.

Програми, які зазвичай вважають шкідливими, потрібні не тільки любителям злому систем. Керівники організацій можуть використовувати шпигунські засоби для збору інформації про співробітників. Для цього зазвичай використовують троянські програми, spyware, keyloggers.



Розробники комп`ютерних систем захисту також мають справу з шкідливими програмами. Вони повинні чітко уявляти собі принцип дії вірусів. Їм можуть знадобитися зразки шкідливого програмного забезпечення для перевірки систем безпеки. Так що творцям антивірусів теж дуже важливо знати, де можна скачати вірус. Служби по боротьбі з інформаційної злочинністю також можуть застосовувати spyware і троянські програми для обчислення зловмисників і запобігання злочинів.

список сайтів

Якщо Ви цікавитеся комп`ютерною безпекою, якщо Ваша робота пов`язана зі зломом інформаційних систем, то Вам слід відвідати такі ресурси як:

  • Inattack.ru
  • Hackersoft.ru
  • Mnoga.net
  • Securitylab.ru
  • Xaker.ru

Сайти містять величезну кількість інформації про слабкі місця різних операційних систем. Також тут Ви можете завантажити всі необхідні для роботи з базами вірусів і антивірусним ПЗ матеріали і програми.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!