» » » Як урізноманітнити секс?

Як урізноманітнити секс?

Як урізноманітнити секс?

Нерідко відбувається так, що після довгого часу, проведеного разом, партнери втрачають сексуальний інтерес один до одного. Фахівці стверджують, що це цілком закономірне явище, - адже неможливо постійно «палати пристрастю», нехай і до коханої людини. І хоча вчені спростовують популярний міф про те, що любовний запал триває всього три роки, ймовірність пересичення від сексу з одним постійним партнером дуже велика.

Чи треба нагадувати, що деякі пробують уникнути нудьги і одноманітності за допомогою коханця або коханки? Але зрада, в будь-якому випадку, - не найкращий вихід із становища. Якщо секс більше не викликає колишніх бурхливих емоцій, краще спробувати урізноманітнити його.



Існує багато способів скрасити секс, який став рутиною. Правда, в деяких випадках вони вимагають трохи сміливості.

Як урізноманітнити буденний секс

  1. Один з ефективних способів урізноманітнити сексуальне життя - це втілити фантазії один одного. Може бути, ви давно мріяли про секс з зав`язаними очима, а ваш чоловік не раз згадував, що "он та медсестричка в кіно дуже сексуальна"? Тоді пора змінити образи і приступити до втілення ідей.
  2. Подивіться зі своїм партнером еротичний фільм або погортайте журнал. Не обов`язково висловлювати при цьому бурхливі емоції. Чесно і відверто висловіть свої ідеї та пропозиції з приводу переглянутого.
  3. Секс-шоп - непогане місце для того, щоб зробити партнеру несподіваний подарунок і попросити його про відповідному презент. Цим способом можна вбити відразу двох зайців: отримати інтимну іграшку і дізнатися, чи розуміє друга половинка, що вас особливо збуджує в сексі.
  4. Гарний приватний танець може приємно здивувати чоловіка - досить вивчити кілька базових рухів стрип-пластики, підібрати відповідне сексуальну білизну і музику. Білизну можна надіти прямо під повсякденний костюм, в якому ви ходите на роботу.
  5. Якщо партнерка хоче урізноманітнити інтимне життя, то вона може придбати красиве нижню білизну. Це досить банально, але більшості чоловіків подобаються такі сюрпризи. Більш того, спробуйте замінити бавовняна постільна білизна на шовкове або атласну - це створить особливу атмосферу в спальні.

нові відчуття

  1. Багато людей дуже чутливі до запахів. Існують аромати, які підсилюють сексуальний потяг, - це іланг-іланг, жасмин, бергамот, гвоздика, шавлія і багато інших. Цими пахощами обкурюють квартиру або використовують аромалампи - вони створюють особливу романтичну атмосферу. До того ж, використовуючи масла-афродизіаки, можна зробити незабутній еротичний масаж.
  2. Якщо у постійній пари немає сорому в грошах, їй слід відправитися в короткий, але захоплюючу подорож. Поїздки приносять нові відчуття і враження, а також стимулюють сексуальне життя. Крім того, можна влаштувати подорож по своїй власній квартирі: напевно у вас залишилося багато незвіданих місць для сексу - підвіконня, крісло або поверхню посудомийної машини.
  3. Якщо частіше міняти місця для занять сексом, умови самі підкажуть нові, нестандартні підходи. Наприклад, можна провести любовне побачення на природі: це може бути прогулянка по лісі або катання на човні. Спонтанність і екстремальна обстановка створить особливий романтичний настрій. Не варто займатися сексом на голому піску: травма слизової статевих органів гарантірована- краще робити це стоячи, або переміститися на траву.

Який би спосіб ви не зволіли, постарайтеся зробити секс хвилюючим, щоб чекати його з нетерпінням. Згадайте, як це було у вас в перший раз, на початку відносин. Не поспішайте відразу приступати до статевого акту - приділяйте належну час прелюдиям, довше цілуйтеся і обіймайтеся.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!