» » » Як зробити новорічний костюм?

Як зробити новорічний костюм?

Як зробити новорічний костюм?

Коли в вітринах магазинів з`являються перші фігурки Снігуроньок та Дідів Морозів, на вулицях загоряються різнокольорові гірлянди, а на центральній міській площі починають неспішно готувати місце для ялинки, настає час очікування дива у малюків і приємних передсвяткових клопотів у їхніх батьків. Новорічні ранки вже не за горами, значить, пора подумати про карнавальних костюмах. Можна, звичайно, відправитися в магазин і купити готовий костюмчик або, що ще простіше, взяти його на прокат. Але такий спосіб вирішення костюмного питання загрожує і деякими негативними моментами. Ви ризикуєте, прийшовши на свято, виявити кілька братів-близнюків свого «бельчонка» або «зайчика», що, природно не додасть радості ні вам, ні вашій дитині. Костюми ж взяті на прокат і зовсім можуть виділяти густий запах нафталіну і нагадувати вікопомний костюм Кукурудзи - цариці полів.

Наймиліші і неординарні новорічні костюми - це костюми, зроблені своїми руками. Якщо ви вже сповнені рішучості діяти, але не знаєте, як зробити новорічний костюм, і на якому образі зупинити свій вибір, наші ідеї, можливо, допоможуть вам у цьому починанні.

сніжинка

Костюм сніжинки це вже справжня класика дитячого новорічного костюма. Можете з ностальгією згадати свій перший новорічний ранок і костюм сніжинки, прикрашений ватою і битими ялинковими іграшками, і приступити до творчості. Основа костюма - біле легке плаття, в ідеалі мереживне або атласну. Добре буде виглядати і плаття з тканини з люрексом, що імітує морозні розлучення. Велика кількість рюшів і воланів в даному випадку тільки вітається. Сукню можна прикрасити срібними паєтками, мішурою, білими декоративними пір`їнками, маленькими помпонами з білої пряжі або бантиками з органзи. На голову краще надягти невелику діадему зі стразами, а й стрічка з білого тюлю навколо голови, зав`язана на лобі великим м`яким бантом, буде дуже хорошим прикрасою зачіски. Завершать образ білі ажурні колготки і витончені туфельки.

зайчик



Це другий за популярністю дитячий новорічний костюм, найбільш підходящий для маленьких хлопчиків. Для нього вам знадобляться білі шорти, сорочка, колготки або гольфи. Ззаду до шортів необхідно пришити хвостик, зроблений зі шматочка натурального або штучного хутра, зібраного на товсту нитку в кульку. Взуття теж непогано б прикрасити маленькими хутряними помпонами. Сорочку краще підібрати ошатну, з мереживним жабо або рюшами на грудях. Особливий шарм образу додасть краватку-метелик в дрібний горошок або жилет з флісу з аплікаціями у вигляді морквин. Головний і необхідний аксесуар - це заячі вушка. Їх можна зшити з білого хутра або флісу, вставити всередину каркас з гнучкою дроту і закріпити на обідку для волосся, виконавши в пластмасі отвори і провівши туди кінці дроту. Така конструкція дозволить змінювати форму вух, наприклад можна кокетливо загнути вниз куточок одного вушка. Якщо цей варіант здасться вам занадто складним, вуха можна склеїти з білого картону, злегка розфарбувати і приклеїти до картонного обруча. Завершить образ «заячий» грим, для якого використовуйте вміст своєї косметички і політ фантазії.

пірат



Наша чергова ідея, як зробити дитячий новорічний костюм, теж не нова, але дуже популярна. Постати перед друзями в образі пірата сподобається кожному хлопчику, особливо з огляду на нинішню всенародну любов до знаменитого Джеку Горобцю. Дреди можна буде сплести з фактурної велюрової пряжі або смужок чорного флісу, не забуваючи вплітати в них наявні під рукою намистини і монетки. Квадрат яскраво червоної тканини скласти косинкою, зав`язати бандану і відзначити місця розташування кісок, після чого закріпити їх зсередини нашого головного убору (краще пришити, але можна і приклеїти). Основний розпізнавальний знак образу Горобця готовий! Можна зайнятися сорочкою. Сама відповідна для наших цілей - з коміром «апаш», якщо подібної не знайдете, відріжте у старій воріт і оформите горловину і манжети під старовину на свій розсуд. Шукаємо в сімейному гардеробі жилет, якщо такого, на жаль, немає, на швидку руку шиємо його з темного флісу, який хороший тим, що він м`який, легкий, а головне не обсипається на зрізах і не потребує Обметко. Штани підійдуть будь-які. Чоботи потрібні високі, до коліна. Перетворюємо їх в ботфорти, приробивши фальшиві відвороти з відповідного за кольором матеріалу. Завершать образ широкий ремінь з великою пряжкою, масивні персні та браслети, іграшковий пістолет і кинджал.

Червона Шапочка

Костюм завжди виглядає дуже мальовничо і прекрасно підходить дівчаткам будь-якого віку. Якщо ви не знаєте, як зробити новорічний костюм червоної шапочки, перегляньте улюблений фільм або ілюстрації до казки. Вам знадобитися коротка однотонна спідниця, пишно зібрана в талії. Найкрасивіше виглядає спідниця з чорного або синього оксамиту. Біла блуза з коміром «Кармен» і рукавом-ліхтариком також обов`язкове. Знайти таку зараз дуже легко - ця модель тренд сезону. Необхідний маленький білий фартух прикрашений мереживом та вишивкою, яку можна замінити Термоаплікація. Добре б пошити під`юбник з білого тюлю з густими оборками. На талії Червону шапочку передбачається носити широкий пояс-корсет на шнурівці, який можна зшити самостійно або купити в магазині - подібні пояса зараз на піку популярності. Головна частина костюма це, звичайно ж, червона шапочка, яку легко зшити самостійно з червоного флісу по вподобаної вами викрійці. Завершать образ смугасті гольфи, лаковані черевички і козуб в руках.

Циганка-ворожка

Ефектний костюм для дівчаток шкільного віку, легко здійсненний своїми руками і не вимагає особливих матеріальних витрат. Як зробити самому новорічний костюм ворожки здогадатися не важко. Для нього будуть потрібні кілька строкатих спідниць з широкими оборками в стилі «бохо». Їх доведеться підігнати по довжині, і якщо необхідно, зменшити в талії, просто стягнувши в поясі гумку. Прикрасити верхню спідницю можна паєтками, монетами і маленькими дзвіночками, які будуть телефонувати при ходьбі. Поділ спідниці непогано б обшити контрастним мереживом. Футболка бажана червона або чорна, атласна, оброблена по рукавах і горловині мереживними оборками. Завершать образ масивні «золоті» браслети і сережки-кільця, вишита сумочка з бахромою на довгому ремінці і намисто на шиї. Голову можна пов`язати строкатим хусткою або прикрасити великий червоною трояндою з тканини.

Ми запропонували вам кілька своїх ідей, як зробити самому новорічний костюм. Використовуйте їх в своїй творчості або придумайте свій оригінальний варіант, головне, що костюм вашого малюка буде зроблений з любов`ю і турботою, а, значить, обов`язково принесе йому радість в Новому році!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!