» » » » Яке дитяче харчування краще?

Яке дитяче харчування краще?

Яке дитяче харчування краще?

Якщо ви питаєте, яке дитяче харчування краще для дитини, то відповідь однозначна - це мамине молочко. Але якщо так сталося, що годувати грудьми ви не маєте можливості, то вам необхідно правильно підібрати молочну суміш.

Вся справа в тому, що травна система немовляти абсолютно беззахисна, вона гостро реагує на всі відхилення від нормального харчування. Якщо у вас недостатньо молока, не припиняйте годування грудьми, ви можете перейти на змішане харчування, а не повністю на штучне.

Існують наступні види молочних сумішей:

  • Адаптовані безмолочні, що містять соєвий білок для дітей, яким не підходить білок коров`ячого молока.
  • Безлактозні або з низьким лактозна змістом, призначені для дітей зі схильністю до проносів, інфекцій кишечника, погано сприймає лактозу.
  • Адаптовані і збагачені залізом.
  • Адаптовані, призначені для малюків з частим відрижкою і блювотою.
  • Адаптовані для немовлят з дисбактеріозом кишечника.

Яке дитяче харчування вибрати

Дуже серйозно підходите до питання вибору суміші для вашої дитини! Надійніше всього проконсультуватися з дитячим педіатром. Якщо ж він радить вам вибирати відразу з декількох марок, то ви можете взяти на замітку нашу інформацію.

Нідерланди, Friso

Ця компанія виробляє такі суміші:

фрісолак:

  • Для дітей з 0 місяців. Спеціальна білкова обробка сприяє хорошому засвоєнню суміші.
  • Для дітей з 6 місяців. На основі сироваткового білка і вітамінно-мінерального комплексу.
  • Для дітей після 1-го року. З мікроелементами, антиоксидантами і вітамінами.

Фрісопре - молочна суміш для недоношених і маловагих малюків. Підходить для вигодовування з самого народження. До складу входить глутамин і аргінін. Підходить і для зондового харчування.



Фрисопеп - з 0 місяців для дітей, схильних до алергії.

Німеччина, Hipp

Компанія Hipp може запропонувати такі суміші, як Hipp 1 BIO, Hipp 2 BOI, Hipp 3 BIO. Це адаптовані дитячі суміші, які можна давати малюкові з самого народження, а також з 6 і з 10 місяців.

Це дуже популярний виробник з широким асортиментом дитячого харчування. У магазинах і аптеках ви можете так само знайти каші, соки, пюре. Урожай для продукції вирощується і збирається самою компанією без штучних добрив.

Швейцарія, Nestle



NAN від Nestle, також одна з кращих марок. Харчування призначене для годування з народження. Така їжа забезпечує дитину всіма необхідними поживними речовинами.

Сюди входять: NAN 1, 2, 3, NAN кисломолочний, Pre-NAN для недоношених дітей, Nestogen 1, 2, 3.

Голландія, Nutricia

За контролем якості продукції даного виробника стежать 1250 вчених. Сировина і упаковка мають високу якість. Всього в наявності п`ять груп продуктів для дітей, які враховують вік дитини.

Каші, пюре, соки

Агуша. Виробником використовує італійське сучасне обладнання, що забезпечує продуктам дуже високу якість. Асортимент виробника досить великий, з урахуванням різних дитячих смаків і вікових груп.

Gerber. Виробник, який дбає про здоров`я малюків протягом 80-ти років. Компанія випускає овочеві, фруктові і м`ясні пюре.

Рейтинг дитячого харчування

На першому місці, за відгуками покупців, варто Nutricia, на останньому - Friso, так як ці суміші не повністю відповідають ГОСТу. Між ними в рейтингу:

  • Малютка,
  • Nestle,
  • Hipp,
  • Humana,
  • Semper.

Кращими виробниками готового харчування є: Bebi, Агуша, Фруто-Няня, Тема, Гербер, Бабусин козуб, Хайнц, Хіпп, Нутриція.

Існує ще безліч марок, але вони не так популярні серед споживачів.

Найголовніше, що потрібно пам`ятати, рейтинги рейтингами, а кожна дитина повністю індивідуальний. Тільки мама знає і відчуває, що дійсно підходить її маляті. Наша порада: спостерігайте за дитиною і ви зрозумієте, що йому подобається і підходить найбільше, купуйте харчування виключно в магазинах, що спеціалізуються на цьому.

Якщо хочете дізнатися про харчування більш детально, читайте нашу статтю: «Яка суміш краще для новонародженого?».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!